Agenda

In de Food Massage Salon byBranderhorst. neemt een Food Massage therapeut je 20 minuten lang mee in een ontspannen ervaring met acht eetmomenten die je op een onverwachte manier naar je eigen lichaam laten kijken.
We leven in een wereld waarin we vooral visueel zijn ingesteld en gemiddeld 221 keer per dag onze telefoon aanraken. Hoe vaak raak je je geliefde aan? Of wordt je aangeraakt? Wat doe je eigenlijk met een lijf boordevol zintuigen waarmee je avonturen kunt beleven? In de Food Massage Salon ontdek je op een simpele manier hoe geweldig je lichaam eigenlijk is.

Marije Vogelzang houdt zich met voedsel bezig omdat het volgens eigen zeggen de essentie van leven is. Ze ontwerpt geen gerechten maar eetervaringen; het opeten, delen, vervoeren, klaarmaken en het laten groeien van eten. Daarom noemt ze zichzelf een ‘eetontwerper’. Haar culinaire ontwerpen leveren betekenisvolle ervaringen op en ze geeft lezingen en presentaties over de hele wereld. Haar Food Massage Salons verschenen eerder al in Berlijn en op de Dutch Design Week in Eindhoven maar nu ook byBranderhorst. in Dordrecht.

Loop binnen voor een ontspannen massage of nog beter….. reserveer van tevoren zodat je zeker bent van een plekje.

zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020
13:00 – 17:00
deelname gratis


Marije Vogelzang
Marije Vogelzang studeerde in 2000 af aan de Design Academy Eindhoven. Tijdens haar studie begon ze steeds meer te begrijpen wat voor krachtige, emotionele invloed voedsel heeft en hoe het samenhangt met gewoonten en rituelen. Na haar studie ontwikkelde ze zich meer en meer tot een pionier op het gebied van Food Design en oogst daarmee, zowel in binnen- als buitenland veel lof. Ze had 2 restaurants met de naam “PROEF’ – één in Rotterdam en één in Amsterdam. Beide zijn inmiddels verkocht, zodat Marije zich meer kan concentreren op haar ontwerpwerk. Ze bracht verschillende boeken uit en geeft lezingen over de hele wereld. In 2014 werd ze hoofd van de nieuwe FOOD NON FOOD-afdeling aan de Design Academy Eindhoven en in 2016 richtte ze het Nederlandse instituut van Food & Design op.

Dutchess is het kledinglabel van de Nederlandse ontwerper Gwen van den Assem. Haar stijlvolle, draagbare ontwerpen, gemaakt van hoogwaardige materialen, kunnen zowel casual als bij formelere gelegenheden gedragen worden en zijn makkelijk te combineren.
Alle kleding wordt in Europa gemaakt.

Dit weekend verkoopt Dutchess, exclusief byBranderhorst., samples en kleding uit haar nieuwe collectie.

zaterdag 3 november 11.00-18.00
zondag   4 november 12.00-17.00

Zondag 15.00-17.00 Meet&Greet the designer

Voor woensdag 12 december 2018 organiseert byBranderhorst. een inspirerende stof-inkoop-dagtrip naar Parijs. We vertrekken om 06.58uur met de Thalys uit Rotterdam en zijn rond 23.00uur weer terug. Er gaan maximaal 7 deelnemers mee.

Programma
– ‘s ochtends stoffen kijken/inkopen
– lunch op een inspirerende plek
– ‘s middags invulling in overleg

Kosten deelname: € 140 inclusief retour Parijs met de Thalys en openbaar vervoer in Parijs, exclusief consumpties.
Behalve het opdoen van inspiratie en het bezoeken van leuke adresjes zorgen we ervoor dat je niet zelf hoeft te sjouwen met je aankopen. En dat is mooi meegenomen want stof is zwaar!

Belangstelling en/of vragen? Loop even binnen of mail Jolanda@byBranderhorst.com