Zondag 20 juni is het vaderdag en dan wil je natuurlijk voor de dag komen met een persoonlijk en bijzonder cadeau. Niet dat dat altijd even makkelijk is… Daarom heeft byBranderhorst deze week een speciale actie die je het kiezen een stuk makkelijker maakt met een cadeau dat je zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt:

Icons in wire, draadkunst
In de eerste plaats zullen de meeste vaders dit stukje vernuftig draadtechniek sowieso al kunnen waarderen, maar bovendien kun je het kader zelf invullen. Heb je een afbeelding die best uitgelicht mag worden? Een foto van je kinderen, een echo, een kindertekening, rake tekst of een vakantiefoto…. die vinden in dit lijstje een prima plekje.

Speciale vaderdagactie
Bij aankoop van dit mooie stukje draadkunst pakt byBranderhorst je cadeau extra feestelijk in en woon je in Dordrecht, Zwijndrecht of Papendrecht dan wordt het, om het je helemaal makkelijk te maken, persoonlijk bij je thuis bezorgd.
Als je dat wilt tenminste. Zelf langskomen kan natuurlijk ook.

Mail je voor vrijdag 18 juni 12:00 je favoriete afbeelding naar post@byBranderhorst, dan wordt deze gratis afgedrukt en krijgt alvast een plekje in het lijstje voordat het cadeau wordt ingepakt en afgeleverd.

Dit aanbod geldt zolang de voorraad strekt.
Icons in Wire   49,-