CREATIVITEIT ALS LEIDRAAD
Van zaterdag 29 september tot en met zondag 14 oktober exposeert René Kerkhoven byBranderhorst. onder het motto “Creativiteit als leidraad”

In de winkel worden zijn boeken en enkele van zijn productontwerpen getoond en verkocht, waaronder de BirdSwing, een vogelvoersysteem voor aan het raam waar er inmiddels 190.000 van zijn verkocht. Ook is er een expositie van originelen van tekeningen op A4 en A3 formaat die als miniaturen in zijn kinderboeken zijn gebruikt.

PROGRAMMA
Aan de expositie is een programma van activiteiten gekoppeld:

  • Op zaterdag 29 september houdt René creatief spreekuur vanuit zijn hangmat in de etalage van de winkel: “Lazy voor in de etalage”. Hij beantwoordt vragen, leest voor en signeert zijn boeken van 15.00 tot 17.00 uur. Vrije inloop.
  • Zondagmorgen 7 oktober van 9.30 tot 11.00 uur voorleesontbijt: “Eggs in the morning”! Onder het genot van een heerlijk ontbijtje luisteren naar reis- en verblijfverhalen van over de hele wereld uit Hemels Blauw en De Hanenfluisteraar.
    Kosten voor deelname € 12,50. Maximaal 10 deelnemers.
  • Op zondag 14 oktober geeft René als afsluiting een lezing met als thema “Creativiteit als leidraad”, als manier van leven en waar dat toe leidt. Aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen praktijk wordt inzicht gegeven hoe dingen ontstaan, wat er voor nodig is om ideeën kansrijk te ontwikkelen en welke hobbels er genomen moeten worden.
    Bijwonen van de lezing kost € 15,- inclusief 2 drankjes en een borrelhapje. Van 14.00 tot 15.30 uur (lezing + vragen stellen en napraten).

Aanmelden voor de activiteiten kan via m.kerkhoven4@chello.nl of jolanda@bybranderhorst.com.

Meer informatie over zijn activiteiten als schrijver alsmede enkele korte verhalen en reisverslagen zijn te vinden op www.deiningindordrecht.nl. Voor zijn werkzaamheden als adviseur en als ontwerper zie www.strategie-ontwikkeling.nl.