byBranderhorst is mijn speeltuin – een fysieke winkel met een etalage als uithangbord en daaraan gekoppeld een programma van exposities en activiteiten. Mijn winkel waar ik dat wat ik mooi vind te koop aanbied en waarvan ik hoop dat jij er net zo blij van wordt als ik.

Jolanda Branderhorst

[14 december was hij er: de dag die we wisten (of in ieder geval vermoedden) dat zou komen. Een lockdown waardoor we t/m 19 januari de winkeldeuren moeten sluiten. Het is in veel opzichten geen makkelijke tijd, maar de positieve reacties van klanten die de afgelopen periode bewust bij kleinere ondernemers hun inkopen deden geven ons het vertrouwen dat zij dit zullen blijven doen – bij al die winkeliers die net als wij nu plannen aan het smeden zijn, zodat we met elkaar zichtbaar blijven voor onze klanten.
Zelf zijn we inmiddels hard bezig met het opbouwen van een eigen webshop, maar natuurlijk kun je ook gewoon even mailen als je interesse hebt in één van onze producten. En woon je in de binnenstad van Dordrecht? Dan bezorgen we je aankopen mooi ingepakt bij je thuis.
Volg ons via Instagram of onze website, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe dingen waar we mee bezig zijn.]