POP UP Food Massage Salon

Laat je behandelen in een hangmat door een Food Massage therapeut. Deze neemt je 20 minuten lang mee in een ontspannen ervaring met acht eetmomenten die je op een onverwachte manier naar je eigen lichaam laten kijken.

zaterdag 1 en zondag 2 februari
13:00 – 17:00
deelname gratis

MARIJE VOGELZANG BYBRANDERHORST.
Marije Vogelzang houdt zich met voedsel bezig omdat het volgens eigen zeggen de essentie van leven is. Ze ontwerpt geen gerechten maar eetervaringen; het opeten, delen, vervoeren, klaarmaken en het laten groeien van eten. Daarom noemt ze zichzelf een “eetontwerper”. Haar culinaire ontwerpen leveren betekenisvolle ervaringen op en ze geeft lezingen en presentaties over de hele wereld. Haar Food Massage Salons verschenen eerder al in Berlijn en op de Dutch Design Week in Eindhoven maar nu ook, in het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 februari, byBranderhorst. in Dordrecht. En daar zijn we trots op.

In de Food Massage Salon laat je je, liggend in een hangmat, behandelen door een Food Massage therapeut. Deze neemt je 20 minuten lang mee in een ontspannen ervaring met acht eetmomenten die je op een onverwachte manier naar je eigen lichaam laten kijken.

We leven in een wereld waarin we vooral visueel zijn ingesteld en gemiddeld 221 keer per dag onze telefoon aanraken. Hoe vaak raak je je geliefde aan. Of wordt je aangeraakt?
Wat doe je eigenlijk met een lijf boordevol zintuigen waarmee je avonturen kunt beleven? In de Food Massage Salon ontdek je op een simpele manier hoe geweldig je lichaam eigenlijk is.

Loop binnen voor een ontspannen massage of nog beter….. reserveer van tevoren zodat je zeker bent van een plekje.

OVER MARIJE
Marije Vogelzang studeerde in 2000 af aan de Design Academy Eindhoven. Tijdens haar studie begon ze steeds meer te begrijpen wat voor krachtige, emotionele invloed voedsel heeft en hoe het samenhangt met gewoonten en rituelen. Na haar studie ontwikkelde ze zich meer en meer tot een pionier op het gebied van Food Design en oogst daarmee, zowel in binnen- als buitenland veel lof. Ze had 2 restaurants met de naam “PROEF’ – één in Rotterdam en één in Amsterdam. Beide zijn inmiddels verkocht, zodat Marije zich meer kan concentreren op haar ontwerpwerk. Ze bracht verschillende boeken uit en geeft lezingen over de hele wereld. In 2014 werd ze hoofd van de nieuwe FOOD NON FOOD-afdeling aan de Design Academy Eindhoven en in 2016 richtte ze het Nederlandse instituut van Food & Design op.