Eindejaarsgeschenk gemeente Dordrecht en Drechtsteden

Het einde van het jaar. Een tijd van bezinning, van geven en aandacht voor elkaar. Juist dit jaar, met haar bijzondere uitdagingen, willen de gemeente Dordrecht en de Drechtsteden een gebaar maken, door hun medewerkers d.m.v. een speciale cadeaubon te stimuleren hun eindejaarsattentie lokaal te besteden.

Ben jij een van de gelukkige ontvangers van zo’n cadeaubon? Dit is hoe het werkt:

Op de digitale of geprinte bon vind je een QR-code met daaronder een code, bestaande uit 16 karakters. Doe je je aankoop in de winkel dan wordt de QR-code gescand en het gewenste bedrag van het aankoopbedrag afgetrokken. Doe je je aankoop via e-mail (tijdens de lockdown bijvoorbeeld), dan volstaat het om je code door te geven. Het is ook mogelijk slechts een deel van de bon te verzilveren. Het resterende bedrag blijft dan op de bon staan tot een volgende keer.

Een hoger of lager bedrag op je Gifty cadeaubon?
Geen probleem, dit wordt verrekend bij het scannen van de bon of bij bestelling van je cadeau.

Cadeaus worden feestelijk ingepakt en in de binnenstad van Dordrecht leveren we ze zonder bijkomende kosten persoonlijk af. Zo kun je er zeker van zijn dat ze snel bezorgd worden. Ben je niet thuis of kom je, na de lockdown, liever zelf langs? Dan kun je je cadeau tijdens openingstijden afhalen byBranderhorst.

 

ga nu naar de winkel en kies je cadeau

FIJNE FEESTDAGEN!