Alisa Osinga en Ben Oostrum byBranderhorst.

zondag 1 t/m zaterdag 28 september
Opening zondag 1 september van 15:00 tot 18:00
Laat ontbijt met Meet&Greet zondag 1 september om 10:30

Op zondag 1 september opent de expositie ‘AAAaaargh!!’ van Alisa Osinga byBranderhorst. Daar staan een huilende beer, een konijnentweeling en andere beelden je op te wachten. Een wit konijn, zittend op een boomstronk als op een troon – een weelderige bloemenzee over de rug naar beneden golvend.
Maar……. wat is er met dit konijn vergroeid? Wat draagt het met zich mee?

De kleurrijke, rijk gedetailleerde keramische beelden van Alisa Osinga zetten je voortdurend op het verkeerde been. Je wordt als kijker een wereld ingezogen vol glanzende kleuren en structuren. Gulzig kijk je naar de rijke vormen en ornamenten en de uitdrukking in de ogen van de breekbare dieren. Maar dan is er die twist, wordt alles omgegooid. Is dit dier nu levend of dood? Gevangen of vrij? In welke situatie is het in vredesnaam beland? Is dat zijn hart daar tussen zijn benen? Groeit die mooie bloemenzee nu uit zijn rug???
AAAAaaargh!!!

 

 

 

 

 

Naast het werk van beeldend kunstenaar Alisa Osinga zijn in de expositieruimte byBranderhorst. ook de witte ORB* lampen van Ben Oostrum te zien: bijzonder design met een prachtig lichtbeeld.
In de winkel Alisa’s  sculpture souvenirs, bananenbeker en nog veel meer bijzondere wannahaves.

Laat ontbijt met Meet&Greet zondag 1 september 10:30
Op zondag 1 september vanaf 10:30 organiseert byBranderhorst. in samenwerking met Alisa Osinga een laat ontbijt. De kunstenaar is daarbij zelf ook aanwezig en vertelt dan meer over haar werk.
Deelnamekosten bedragen €45. Daarvoor ontvang je naast het ontbijt een speciaal voor deze gelegenheid door Alisa gemaakt drinkobject en tot 13.00uur een korting van 10% op al je aankopen.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en… vol is vol.

Wil je hierbij zijn? Meld je dan uiterlijk donderdag 29 augustus aan via Jolanda@byBranderhorst.com o.v.v. AAAAaargh!!!, ontbijt
Heb je speciale dieetwensen, laat dit dan gelijk even weten.